Marketingbureau effiecient. is in oktober 2012 ontstaan door een samenwerking van een aantal gerenommeerde partijen die actief zijn in de marketing,- en reclamewereld, de entertainmentindustrie en op e-tail gerichte logistieke dienstverlening. effiecient. biedt services en diensten op het gebied van conceptontwikkeling, productdesign, marketing en sales in relatie tot home-entertainmentproducten en de daaraan verbonden marketing- en pr-campagnes. In juli 2019 is effiecient ondergebracht bij ODMedia Group en gaat door het leven als Deck40. Ik heb daarbij geen actieve aandelenparticipatie meer in dit bedrijf.

De kenmerken van effiecient zijn hierbij intact gebleven: Deck40. bedenkt, adviseert, en ontwerpt, produceert en implementeert middelen die onderdeel zijn van de marketingcampagnes van producten en diensten in de breedste zin des woords.

Sleutelwoorden in de werkwijze van Deck40 zijn: creatief, accuraat, flexibel, ervaren, commercieel, betrokken, ter zake kundig en betrouwbaar. En niet te vergeten, altijd makkelijk bereikbaar en altijd bereid om met u van gedachten te wisselen.

Inmiddels is Deck 40 nu binnen ODMedia (ODMedia Group veranderd in ODMedia) onderdeel van ODMedia Lab en specifieker ODMedia Creative.