Seeing beyond the horizon. Ik vind dat je altijd moet kijken hoe je het succes in de ene branche kunt combineren met producten in je eigen branche. Of eigenlijk beter gezegd, dat je altijd grensoverschrijdend moet denken zodat je het beste uit product, technologie en mensen moet zien te halen.

Vertaald naar de realiteit van het hier en nu komt het er op neer dat je alleen maar tot gefundeerd advies of een goed werkend product kunt komen als je alle facetten kunt overzien of binnen het / je team met overleg een succes tot stand laat komen.

Karmah Holding is in 2012 opgericht om te kunnen starten met effiecient en andere initiatieven. Daarbij is de holding ingericht om creatieve concepten te borgen of om participaties te nemen in bedrijven.

Binnen de holding bevindt zich ook Karmah Concepts. Dit is dan ook een vergaarbak van ideeën. Niet alleen die van mijzelf (ik geloof bijv. heilig in Grafeen, AI en 3D building), maar juist ook van anderen zodat je van elkaars kracht (mentaal / skills) gebruik kunt maken om samen tot iets schitterend en hopelijk commercieel te komen. Projecten waarvan de meeste mensen gelijk zullen zeggen “maar dat kan nooit” of “ja hoor als het zo makkelijk zou zijn zou het allang uitgevonden zijn”. Er is niets beter om de nay sayers te laten inzien dat dingen wel kunnen en samen voorbij de horizon te kijken.

De activiteiten voor het creëren c.q. uitwerken van concepten, consultancy, project management e.d. worden via TEI uitgevoerd & geëxploiteerd. Binnen TEI vinden ook de uren plaats qua (desk) research.

Inspiratie websites

Het materiaal van de toekomst

Alles is straks geprint